Matrosens Anretning
|
kr. 225,- |
KARRYSILD løg - æble |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET remoulade |
|
HØNSESALAT asparges - bacon |
|
MØRBRADBØF a la creme |
Kaptajnens Anretning
|
kr. 325,- |
KARRYSILD løg - æble |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET remoulade |
|
RØGET LAKS røræg - purløg |
|
HØNSESALAT asparges - bacon |
|
SKAGEN rejer rørt med mayo og urter |
|
MØRBRADBØF a la creme |
Sild |
|
CHRISTIANSØ MARINEREDE SILD med æggeblomme, løg og kapers |
kr. 95,- |
CHRISTIANSØ KRYDDER SILD med løg, creme fraiche og friterede kapers |
kr. 95,- |
KARRYSILD med løg, æble og 1/2 smilende æg |
kr. 85,- |
STEGT SILD chefens opskrift med rødbede og grov sennep |
kr. 95,- |
Østers |
|
ØSTERS med skalotteløg, vinaigrette og citron |
stk/ kr. 40,- |
Fisk & skaldyr |
|
RØGET ÅL med røræg og purløg |
kr. 155,- |
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med citronmayo og håndpillede rejer |
kr. 135,- |
FRITERET RØDSPÆTTEFILET med hjemmerørt remoulade og citron |
kr. 125,- |
KAPTAJNENS REJEMAD med håndpillede rejer og citronmayo |
kr. 145,- |
SKAGEN rejer rørt med mayo og urter |
kr. 150,- |
RØGET LAKS fra Vestjylland med røræg og purløg |
kr. 135,- |
STJERNESKUD en dampet og en friteret rødspættefilet, håndpillede rejer, røget laks og citronmayo |
kr. 195,- |
Kød |
|
HØNSESALAT med grønne asparges og sprød bacon |
kr. 95,- |
TATAR klassisk med rå æggeblomme |
kr. 140,- |
RØRT TATAR af okse med cognac, flamberet løgpure og sprødt |
kr. 140,- |
MØRBRADBØF med champignon a la creme |
kr. 115,- |
PARISERBØF med traditionelt tilbehør og rå æggeblomme |
kr. 155,- |
Grønt |
|
KLASSISK KARTOFFELMAD med røget mayo og bacon |
kr. 95,- |
TOMATMAD med røget mayo, rødløg og karse |
kr. 85,- |
AVOKADOMAD med pocheret æg og Hollandaise sauce |
kr. 125,- |
Ost |
|
GORGONZOLA rødløg - rå æggeblomme - syltede valnødder |
kr. 110,- |
GAMMEL OST stærk ost med sky, løg og mørk rom |
kr. 95,- |
CAMEMBERT FRIT friteret Camembert med solbærmarmelade |
kr. 95,- |
RØGET VESTERHAVSOST på anretning af marmelade og urter |
kr. 110,- |
Sødt |
|
CREME BRUL´EE |
kr. 95,- |
RABARBERTRIFLI med makroner, creme og flødeskum |
kr. 95,- |
GATEAU MARCEL med hindbærcoulis |
kr. 95,- |
VANILLE IS med chokoladesauce og bær |
kr. 95,- |
Aperitif |
|
Husets bobler fra Sydtyskland | kr. 85,- |
Albatross Spritz | kr. 95,- |
Aperol Spritz | kr. 95,- |
Lillet Rosé Collins | kr. 95,- |
Roku gin og Fever Tree tonic | kr. 95,- |
Østers |
|
østers serveres med skalotteløg, vinaigrette og citron |
stk/ Kr. 40,- |
Forretter |
|
RØRT KRABBE med avocado og citrus |
Kr. 130,- |
ARANCHINI friteret risottokugler med kartoffel og fermenteret hvidløg |
Kr. 110,- |
RØRT TATAR med trøffel, friteret æggeblomme og sprødt |
Kr. 130,- |
CARPACCIO af okse med trøffelcreme, parmesan og urter |
Kr. 130,- |
RØGET KAMMUSLING med umami emulsion og friske krydderurter |
Kr. 130,- |
Hovedretter |
|
MOULES FRITES med hvidvin, urter, pommes frites og estragonmayo |
Kr. 185,- |
GRILLET TUN med sommergrønt, urter og sauce verte |
Kr. 245,- |
DAGENS FISK med sauce og sommergrønt |
Kr. 225,- |
PANKOPANERET FISH´N´CHIPS med tatarsauce og citron |
Kr. 185,- |
STEAK FRITES 300 gram mør ribeye på lavagrillen, sæson grønt, pommes frites og Bearnaise sauce |
Kr. 350,- |
ALBATROSSENS BURGER 200 gram på lavagrillen, med grønt, cheddar, chutney, pommes frites og chilimayo dip |
Kr. 185,- |
Ost |
|
RØGET VESTERHAVSOST på anretning af marmelade og urter |
Kr. 110,- |
GORGONZOLA med rødløg, rå æggeblomme og syltede valnødder |
Kr. 110,- |
Sødt |
|
CREME BRUL´EE |
kr. 95,- |
RABARBERTRIFLI med makroner, creme og flødeskum |
kr. 95,- |
GATEAU MARCEL med hindbærcoulis |
kr. 95,- |
VANILLE IS med chokoladesauce og bær |
kr. 95,- |
HJEMMELAVET KØBENHAVNERSTANG vanilje og ananas |
kr. 95,- |