Nyd en lækker frokost med udsigt ud over havet 

Hos Restaurant Albatrossen & Co. åbner vi dørene for en hyggelig restaurant, der med sin fantastiske beliggenhed, er det oplagte sted at nyde en god frokost. Her får du serveret hjemmelavede og smagfulde anretninger, der kan nydes sammen med udsigten over havet og Brøndby Strand. 

Frokostrestaurant der byder på klassiske danske retter 

Hos Restaurant Albatrossen & Co. byder menukortet både på forskellige anretninger med frisk fisk, og klassiske danske frokostretter som pariserbøf, stjerneskud og forskellige smørrebrød. Udover frisk fisk og danske favoritter, vil der også være lækre hjemmelavede italienske og franske retter til at finde på aftenkortet. 

Til at nyde vores anretninger tilbyder vi et bredt udvalg af særligt udvalgte vine, specialøl fra Krenkerup der bl.a. har vundet flere priser for bedste øl i Europa og mange andre lækre alkoholfrie drikkevarer. 

Alle retter er hjemmelavet af de bedste friske råvarer, af vores dygtige kokke.

Book bord   Kontakt os

Frokostrestauranten finder du på Brøndby Strand

På første sal, lige over Brøndby Strands Sejlklubs klubhus finder du Restaurant Albatrossen & Co.. Denne skønne beliggenhed er det perfekte sted at nyde en lækker frokostmenu, sammen med den fine udsigt over havnen og Køges Bugt. 

Er du gangbesværet eller har problemer med at komme op ad trapper, så har vi en elevator til rådighed.

Book bord i Albatrossens hyggelige frokostrestaurant i Hvidovre 

Skal I ud og have en god frokost? Så kom forbi Albatrossen & Co. i Hvidovre ved Brøndby Strand og lad os servere en god middag for jer. Det kan også være du skal holde fødselsdag, møde eller at I er flere der skal ud og nyde en frokost? Så har vi også mulighed for at tage større og mindre selskaber ind. Kontakt os for at høre mere om dette. 

Du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi, hvis du skal ud og have en frokost, men vi anbefaler dog at booke bord inden. Bordet kan bookes her og ellers over telefonen ved at ringe til os på nummeret 61 10 30 25

Vi glæder os til at byde jer indenfor på Restaurant Albatrossen & Co.