Inviter selskabet på god mad og havudsigt

Skal I fejre fødselsdag, holde møde eller noget helt tredje? Så hold jeres næste arrangement på restaurant Albatrossen & Co., hvor vi står klar til at tage varmt imod jer. Vi sørger for lækre smagfulde retter og et bredt udvalg af drikkevarer af høj kvalitet, der kan nydes sammen med den skønne udsigt over havet. 

Selskabsmenu lavet fra bunden af de bedste råvarer 

Hos Albatrossen & Co. kombinerer vi det bedste fra det italienske, franske og det danske køkken. Vores dygtige kokke vil forkæle jeres smagsløg med retter, der er lavet fra bunden af de bedste friske råvarer.  

Menukortet byder på flere forskellige retter, hvoraf flere af dem er med frisk fisk og skaldyr. På frokostmenuen er der klassiske retter som pariserbøf, smørrebrød, stjerneskud mm. at finde. Hvor aftenmenuen vil være en kombination af danske, italienske og franske retter hvor der er alt fra muslinger til tatar, friske fisk og møre bøffer. 

Til at nyde menuen, indeholder vores drikkekort bl.a. vi et bredt udvalg af lækre alkoholfrie drikkevarer, et spændende vinkort med nøje udvalgte vine og specialøl fra Krenkerup, der har vundet flere priser for bedste øl i Europa. 

Selskabslokale i Hvidovre med udsigt ud over havet

På første sal i Brøndby Strands Sejlklubs klubhus i Hvidovre, finder du Restaurant Albatrossen & Co.. Her får du den skønneste udsigt over havnen og ned langs kysten af Køge Bugt. Har du gangbesvær, eller er der problemer med at komme op ad trapperne ved egen hjælp, så har vi elevator til rådighed.  

I restauranten kan vi både afholde større og mindre selskaber. Vi hjælper med at skabe de perfekte rammer til fest, familiekomsammen, barnedåb, julefrokost, foreninger, møder, mindehøjtid og mange andre anledninger. 

Hold dit næste selskab på restaurant Albatrossen

Uanset om I planlægger en intim familiefest, en jubilæumsfejring eller en større begivenhed, er vores restaurant det ideelle sted at samle jeres nærmeste og nyde øjeblikket. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne eller for at booke bord på telefonnummeret 61 10 30 25, eller via kontaktformularen her på siden. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen og være med til at skabe en mindeværdig oplevelse.

Kontakt os Book bord