26 april 2024
HUSK AT BESTILLE BORD I GOD TID
Vi starter kl. 18.00
Champagne-ekspert Michael medbringer en champagnen som er nøje udvalgt til vores 6 retters tasting menu. Under middagen vil Michael fortælle om champagnen og historie generelt om champagne. Det bliver en aften med historier, lækker mad og de lækreste bobler!
Appetizer
Friteret østers
Forret
Stenbiderrogn med pisket cremefraiche og purløg
Mellemret
Cremet skaldyrsbisque med torsk og urter
Mellemret
Kalvetatar med ramsløgsmayo og syltet ramsløgskapers
Hovedret
Smørstegt pighvar med hvidvinssauce og grillede grønne asparges
Dessert
Tarte Blanc med creme doublé og champagnesyltede grønne druer
6-retters menu med tilhørende champagnemenu samt BWT vand m/u brus: 1295,-
Menuen kan ikke ændres og der kan ikke bestilles fra vores almindelige ala carte kort denne dag.