26 april 2024

HUSK AT BESTILLE BORD I GOD TID

Vi starter kl. 18.00

Champagne-ekspert Michael medbringer en champagnen som er nøje udvalgt til vores 6 retters tasting menu. Under middagen vil Michael fortælle om champagnen og historie generelt om champagne. Det bliver en aften med historier, lækker mad og de lækreste bobler!

Appetizer
Friteret østers

Forret
Stenbiderrogn med pisket cremefraiche og purløg

Mellemret
Cremet skaldyrsbisque med torsk og urter

Mellemret
Kalvetatar med ramsløgsmayo og syltet ramsløgskapers

Hovedret
Smørstegt pighvar med hvidvinssauce og grillede grønne asparges

Dessert
Tarte Blanc med creme doublé og champagnesyltede grønne druer

6-retters menu med tilhørende champagnemenu samt BWT vand m/u brus: 1295,-

Menuen kan ikke ændres og der kan ikke bestilles fra vores almindelige ala carte kort denne dag.